- 530 552 682
Dietetyk kliniczny. Dietetyk w Radomskim Centrum Onkologii. Wykładowca w UMCS Wydział Zamiejscowy w Puławach. Absolwentka studiów licencjackich na Uniwersytecie Medycznym w Lublinie oraz studiów magisterskich na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym na kierunku dietetyka. Swoje umiejętności oraz doświadczenie zawodowe doskonaliła w takcie licznych praktyk m.in. w Centralnym Szpitalu Klinicznym Banacha, Mazowieckim Szpitalu Bródnowskim, Samodzielnym Publicznym Szpitalu Klinicznym nr 4 w Lublinie oraz w trakcie 3- miesięcznego stażu w poradni dietetycznej w Warszawie. W trakcie trwania studiów licencjackich oraz magisterskich była aktywnym członkiem studenckiego koła naukowego przy Zakładzie Dietetyki Klinicznej w Lublinie, SKN Dietetyków WUM oraz Studenckiego Koła przy Zakładzie Immunologii, Biochemii i Żywienia WUM. Brała czynny udział w różnych konferencjach m.in. „Ogólnopolska konferencja studentów i doktorantów kierunki przyrodnicze i medyczne” oraz „Warszawskie Dni Nauki o Żywieniu Człowieka” prezentując liczne prace.
Na bieżąco poszerza swoje umiejętności poprzez udział w szkoleniach, kursach oraz konferencjach z zakresu dietetyki i medycyny. Dzięki dietetyce sama zmieniła podejście do prawidłowego odżywiania, którym teraz chętnie dzieli się ze swoim podopiecznymi. W pracy oprócz indywidualnego podejścia do każdego pacjenta, wysoko ceni sobie motywowanie oraz wspieranie podopiecznych w drodze do osiągnięcia wymarzonych celów.