INFORMACJA | Uprzejmie informujemy że z dniem 31.05.2024 nastąpi zakończenie współpracy sieci poradni DOBRY DIETETYK℠ z Panią Karoliną Zaporą.

Karolina Zapora
11 Wrze

Kanapki w innym wydaniu

Spróbujcie tej wersji kanapek z dodatkiem pomidora i fety a nie pożałujecie!

 

Grzanki z pomidorem i fetą

Składniki (1 porcja):
- bajgiel wieloziarnisty- sztuka
- pomidor- 2 sztuki
- ser feta- 60g
- oliwa z oliwek- łyżeczka
- szczypiorek- łyżka
- pieprz- szczypta

Sposób przygotowania:
1. Z bajgla zrobić grzanki (w piekarniku lub na patelni).

2. Pomidory pokroić w kostkę i przyprawić pieprzem.

3. Na grzance położyć pomidory i posypać pokruszonym serem.

4. Polać oliwą i posypać szczypiorkiem.

Wartość kaloryczna i odżywcza: 446 kcal; 51,5 g węglowodanów; 19 g białka; 19 g tłuszczów

Smacznego!

Twój komentarz




POKAŻ